Dojčenie a čaje na hemoroidy

Katarína    13.11.2020, 16:45

Dobrý deň. Chcem sa opýtať či môžem piť čaj na hemoroidy, keď kojím teraz 6ty mesiac, s prikrmami len začíname takze je ešte plne dojčení. Čaj obsahuje tieto bylinky: Puškvorec lekársky, Klanopraška pastierska vňať, Čakanka obyčajná, Praslička roľná, Žihľava dvojdomá, Pohanka obyčajná, Repík lekársky, Rebríček obyčajný, Aníz vonný. Ďakujem.

Milá Katarína,

z hľadiska dojčenia tento čaj nepredstavuje žiadny problém, pokračujte v dojčení tak, ako to vaše bábätko potrebuje. Ak by to bolo potrebné, popri dojčení môžete užívať aj potrebné lieky na hemoroidy, ak by ste niektorý liek zvažovali a chceli užívať, odporúčame vám zadať jeho názov (alebo názov jeho účinnej látky) do nášho vyhľadávača a nájdete už vysoko pravdepodobne zodpovedanú otázku týkajúcu sa tohto lieku:

https://www.mamila.sk/sk/hladat/



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Dojčenie a čaje na hemoroidy