Patne ostrohy ozarovanie

Patricia    19.11.2020, 19:20

Dobry den, Mam pätne ostrohy a kojim 9 mes babatko,prikrmy zatial slabota Tak ma bolia nohy ze nemozem ani chodit,uz som raz absolvovala liecbu a jedine xo pomohlo bolo oziarovanie kde samozrejme ked poviem ze kojim mi to nikto nespravi.nemate info ci je to nebezpecne resp. Mozem to absolvovat?najprv mi isto bude ortoped robit rtg aby potvrdil ze je to ono a potom 3x tie oziare.neviem.co mam robit.dakujem moc. Ps.je nejaka doba kolo by som nemohla kojit po oziaroch?keby si odstriekam.dakujem

Milá Patrícia,

z hľadiska dojčenia nie je absolútne žiadny problém podstúpiť potrebnú liečbu. RTG rovnako ako ošetrenie ostrôh, bez ohľadu na to, aké ošetrenie podstúpite (a môžete absolvovať počas dojčenia aj liečbu, či už kortikoidmi alebo nesteroidnými antireumatikami, či inými prípravkami) nijakým spôsobom neovplyvní zloženie materského mlieka, či jeho tvorbu. Pokračujte preto v dojčení tak, ako doposiaľ. Nemusíte voliť medzi svojim zdravím, schopnosťou chodiť a dojčením.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Patne ostrohy ozarovanie