Dala som si glg z vína ktoré bolo pokazene

Buba    18.12.2020, 15:21

Dobrý deň, prosím Vás o rýchlu odpoveď. S manželom sme si chceli vychutnať pohár vínka. Ale keď sme sa obaja napili ostali sme nemilo prekvapení. Víno bolo sudove a už pokazené (také sme kúpili). Dala som si len glg. Chcem sa preto opýtať či to predstavuje pri kojeni nejaký problém, či vynechať ďalšie kojenie, alebo mlieko odstriekat a nedať ho synovi. Syn má 14mesiacov,kojeny 3x za den + nočné kojenia. Ďakujem za rychlu odpoved

Milá Buba,

vôbec sa netrápte, toto pre dojčenie nepredstavuje žiaden problém, dojčenie nevynechávajte, pokračujte v dojčení tak, ako doposiaľ. Nemusíte mať žiadne obavy, toto materské mlieko neovplyvní. 



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Dala som si glg z vína ktoré bolo pokazene