Cvičenie

Iva    25.02.2021, 10:22

Dobrý deň, rada by som sa opýtala, či možné pri cvičení kombinovať kolagén, karnitin a proteín, lebo kojenia sa popri cvičení vzdať nechcem, ďakujem

Milá Iva,

z hľadiska dojčenia toto nepredstavuje žiaden problém, nijakým spôsobom to neovplyvní zloženie materského mlieka alebo jeho tvorbu. Pokračujte v dojčení aj popri užívaní týchto doplnkov a cvičení.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok