Doplňky stravy - nopal, komplex adaptogenů

Tereza    28.05.2021, 12:43

Dobrý den,jsou prosím bezpečné při kojení tyto doplňky stravy? 1. 100% organický nopal (výtažek z kaktusového fíků opuncie - Opuntia ficus-Indica),jedná se o přípravek bohatý na vlákninu 2. Komplex adaptogenů - extrakt z kořene ženšenu sibiřského, extrakt z kořene Ashwandhy,extrakt z kořene lékořice,extrakt plodů Schizandry chinensis,extrakt z kořene Rhodioly Rosey Obojí naprosto čisté a organický,ovšem na obojím je samozřejmě napano nevhodné pro kojící. Syn téměř 1,5 roku. Děkuji!

Milá Terezo,

z hľadiska dojčenia toto nepredstavuje žiaden problém. Pokračujte v dojčení tak, ako to vaše dieťatko potrebuje.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Doplňky stravy - nopal, komplex adaptogenů