Mrazene mlieko

alica    27.07.2021, 07:18

dobry den do kolko hodin treba spotrebovat rozmrazene materske mlieko

Milá Alica,

po rozmrazení vydrží materské mlieko v chladničke niekoľko dní, pri izbovej teplote mnoho hodín. Takže materské mlieko môžete nechať rozmraziť a následne dať do chladničky a postupne používať, až kým sa neminie. Materské mlieko má dlhú trvanlivosť. Ak materské mlieko dlhší čas stojí pri izbovej teplote, tak ho spracovávajú rozličné enzýmy v ňom prítomné a tým pádom je ešte ľahšie stráviteľné.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Mrazene mlieko