Uzivanie tabliet CordyMax od spolocnosti Pharmanex

Monika    06.12.2021, 13:37

Dobry den, plne dojcim 3-mesacneho syna, ked mal 1,5mesiaca, dostala som zapal prsnika a nasledne sa mi v prsniku urobil absces, brala som 10 dni Augmentin a tak 10 dni Zinnat, pretoze mi zapal neprechadzal, tak mi chirurg pomocou punkcie vytiahol hnis, riesime to uz takmer dva mesiace, este som nebola na kontrolny usg, ta hrcka sa pomerne zmensila a zmäkla, ale odkedy riesim ten zapal, moja imunita je na bode mrazu. Neustale mam zapalene dutiny, hrdlo, mam dusivy kasel, stale sa chodim davat testovat na Covid, nastastie som negativna, ale chcem sa dat uz konecne zaockovat, len som stale chora a slaba. Dojcit som neprestala, ani samozrejme nechcem, syncek krasne pribera, len sa potrebujem z tych zapalov dostat, neviete mi nieco naozaj ucinne poradit? Rozmyslala som na infuziami s vit C, ale tie asi pri dojceni nemozem.Svagrina mi ponukla tablety CordyMax od firmy Pharmanex, vraj je to prirodne antibiotikum, len neviem, ci to mozem pocas plneho dojcenia uzivat. Prosim, poradte mi, lebo potrebujem fungovat konecne normalne pre svoje deti a nedojcit syna s obavami, ci mu nejaky liek neuskodi. Dakujem.

Milá Monika,

z hľadiska dojčenia tento doplnok nepredstavuje žiaden problém. Odporúčame vám v tejto situácii obrátiť sa na laktačnú poradkyňu osobne:

https://www.mamila.sk/pre-matky/poradkyne-pri-dojceni/

aby ste mohli úpravami v dojčení zlepšiť aj situáciu s doliečením abscesu prsníka. Rovnako, ak by to bolo potrebné, môžete užívať aj ďalšie lieky či prípravky pre podporu imunity a požiadajte o pomoc aj svoju rodinu či blízkych, aby vám pomohli s prácami v domácnosti, či inými povinnosťami, ktoré máte a mohli ste viac odpočívať.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Uzivanie tabliet CordyMax od spolocnosti Pharmanex