Water fasting

Lucie    23.04.2024, 22:41

Dobrý den, Je water fasting nebezpečný v období kojení? Všude se píše, že se toxiny uvolňují následně do MM. Je tomu opravdu tak? Šlo by o 30 dní ze zdravotních důvodů. Děkuji

Milá Lucie,

z hľadiska dojčenia takáto diéta nepredstavuje problém, nemusíte sa obávať toxínov v materskom mlieku. Na to, aby boli škodliviny obsiahnuté v materskom mlieku v nejakej miere, ktorá by stála za úvahu, by najprv museli byť vo vašej krvi, a ak by boli vo vašej krvi, v takej hladine, z ktorej by do materského mlieka prešlo významné množstvo, tak by ste v prvom rade mali problém s tým, že ich je také obrovské množstvo vo vašej krvi, čo sa nestane. Na druhej strane z hľadiska vašej schopnosti mať dostatok energie na starostlivosť o bábätko ako také, zvážte to, že by bolo dobré, aby ste s diétou začali po pôrode až vtedy, keď sa na to budete cítiť - aby ste mali dostatok energie a dobrú náladu na starostlivosť o bábätko.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Water fasting