Laktacna cievka

Petra    04.03.2013, 11:30

Dobry den chcela by som sa opytat kde sa da kupit laktacna cievka.Pytala som sa v lekarnach a tam ani nevedeli co to je.Na internete som to ani nenasla.Dakujem

Milá Petra,

cievka, ktorá sa používa ako laktačná pomôcka, sa predáva v zdravotných potrebách (hoci nie všade ju musia mať), s názvom CN-01. Aby ste nemuseli obiehať všetky zdravotné potreby, skúste sa spojiť s niektorou laktačnou poradkyňou vo vašom meste, ktorá vám bude vedieť povedať, kde ju majú, prípadne vám tiež môže ukázať, ako cievku používať. 



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Laktacna cievka