Turbofix pri dojčení

Diana    04.07.2022, 13:32

Dobrý deň chcela by som sa opýtať či môžem užívať tento doplnok pri dojčení syna 14m :) v zložení je prášok z plodov opuncie, extrakt z listov petržlenu, koreň smilaxu lekárskeho, extrakt z kvetu ibišteka, sušená šťava z melónu, extrakt z artičokov, extrakt z jávskeho čaju a extrakt z červeného hrozna Za odpoveď veľmi pekne ďakujem ❤️

Milá Diana 

keďže všetky zložky obsiahnuté v prípravku Turbofix sú potraviny, ktoré ľudia a aj dojčiace ženy úplne bežne konzumujú, nepredstavuje jeho užívanie počas dojčenia žiaden problém a teda ho môžete aj počas užívania naďalej bez obáv dojčiť bez obmedzení. 

 

 

 



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Turbofix pri dojčení