hemoroidy - FAKTU mast

janka    26.03.2012, 16:56

Dcerka ma dva tyzdne, je vyhradne dojcena. Mna trapia hemoroidy, ktore sa mi zhorsili tvrdsou stolicou z doplnkou zeleza pre chudokrvnost. Moja otazka je, ci mozem na hemoroidy pouzit mast FAKTU, pripadne capiky. Mast obsahuje lieciva - policresulenum 50 mg a cinchocaini hydrochloridum 10 mg a dalsie pomocne latky. V pribalovom letaku udavaju, ze uzivat pocas dojcenia mozno vyhradne po konzultacii s lekarom a dodavaju, ze nie je zname, ze by niektore liecivo prenikalo do materskeho mlieka. Viete mi prosim poradit, ci FAKTU mozem teraz uzivat? Za odpoved velmi pekne dakujem.

Milá Janka,

samozrejme, ze FAKTU môžete počas dojčenia používať bez problémov.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > hemoroidy - FAKTU mast