Flector

Zuzana    12.04.2017, 22:00

Dobry deň. Mám mesačného plne kojeného synčeka. Včera mi zaseklo nerv v chrbtovej oblasti. Jediná úľava bola pre mňa v podobe Flector práškou. Kojila som o 11:20, hned potom užila Flector. O 15:00 som dala odsate mliečko 30ml a 90ml Beba. Odsávam mliečko ktoré plánujem vyhodiť kvôli užitiu lieku.Myslíte, že ďalsíe kojenie už môžem dať moje mliečko? Bude to cca 7 h od užitia. ĎAKUJEM, ZUZANA

Milá Zuzana,

pri užívaní tohto lieku je pre vaše bábätko omnoho bezpečnejšie, ak by ste pokračovali v dojčení. Neodsávajte a nevylievajte svoje mlieko. Umelé mlieko prináša pre bábätko v tejto situácii zbytočné riziká. Liečivo, ktoré užívate, sa nedostáva do materského mlieka. Prečítajte si napr. túto odpoveď z našej poradne, kde v otázke matka uvádza, že jej tento liek predpísal lekár:

http://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?id=2319

Skutočne nie je jediný dôvod kvôli tejto liečbe podávať bábätku umelé mlieko.

A prečítajte si aj túto odpoveď z našej poradne:

http://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?id=4347



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok