Zvracení

Zuzka    24.04.2017, 12:06

Dobrý den,mám takový problém. Dcerka,8 měsíců,stále kojena,s námi spinka v posteli. Byla zvyklá usínat u kojení. Za noc se několikrát na mlíčko budí a hned po kojení usíná. Poslední dobou se nám ale budí s velikým pláčem,protože ji mlíčko ucpe nos i pusu a malá po chvilce zvrací. Je možné,že se přejídá? Bojím se,aby to jednou nedopadlo zle:( od miminka ublinkává,ale vždy to šlo ven...teď ji to jakoby ucpává. Co mám dělat? Děkuji!

Milá Zuzko,

z vášho opisu sa zdá, že predtým sa vaša dcérka dojčila v noci bez problémov a zaspala po nadojčení opäť. Táto situácia s plačom a zvracaním je nová. Takže by bolo dobré zistiť, čo sa zmenilo a toto nie je jednoduché urobiť cez internet. Čo je však nepravdepodobné, je to, že by sa prejedala. Nie je pravdepodobné, že by sa tvorba mlieka mimoriadne zvýšila práve teraz po 8 mesiacoch dojčenia. Na to, aby sme vám poskytli rady by bolo potrebné poznať detaily vašej situácie a tiež osobné stretnutie.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok