Laktoza

Ivana    17.10.2017, 10:21

Dobry den, syn ma koliky od narozeni je mu rok...abkm potvrzena, kojím oba na diete uz5 mesicu bez zlepseni. Cetla jsem vas clanek a zkousime kapky s laktazou a je tu mirne zlepseni, mame coliprev chci se zeptat je hodne drahy a rada bych jeste kojila jsou i jine kapky ci prasky s laktazou pro batolata? Dekuji za odpoved

Milá Ivana,

ak hľadáte najlacnejšiu laktázu, tak toto asi potrebujete konzultovať priamo v lekárni, kde vám budú vedieť povedať ceny a výrobky, ktoré sú vo Vašom regióne dostupné.

Avšak, v prvom rade by bolo dobré zistiť, čo presne sa vo vašej situácii deje a čo Vášmu bábätku reálne je. Pretože síce píšete, že máte potvrdenú ABKM, ale napriek diéte Vás oboch ste nezaznamenali zlepšenie. A z toho, čo píšte, ani užívanie laktázy neurobilo úplnú zmenu. Takže hlavná otázka znie, čo presne sa deje a z toho by sa odvodzovalo riešenie.  Keďže vaša otázka nezahŕňa viac detailov o správaní bábätka a o jeho prejavoch, tak je veľmi ťažké povedať viac o to, čo sa môže diať. V každom prípade by toto bolo dobré preskúmať a až potom ďalej postupovať.

 



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok