Podpora

Zuzana    14.11.2017, 14:08

Mila Mamila, vyjadrujem celemu zdruzeniu obrovsku podporu, hlavne teraz po precitani niektorych clankov na internete. To, co uz dlhe roky robite, bude bohuzial nikdy adekvatne ocenene, pretoze ak bude 90% maminiek dojcit, tak viacero firiem produkujuce umele mlieka, flase, cumle, sterilizatory, odsavacky, pojde urcite do straty. A to je podla mna hlavny problem. Ide o biznis, ved dojcenie, ktore je ,,zadarmo', nikomu nic neprinesie. Iba vasemu dietatku. Benefity, ktore sa nedaju spocitat. Vsetko dobre a hlavu hore. S uctou, Zuzana

Milá Zuzana,

veľmi pekne ďakujeme za vaše slová, ktoré teraz veľmi potrebujeme. Každá takáto podpora nám veľmi pomáha pokračovať ďalej. Srdečná vďaka!



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok