Cordyceps, rhodiola, reishi

Jana    31.03.2018, 09:06

Dobrý deň, synček ma takmer 7 týždňov a je dojčený na požiadanie. Pred otehotnením som zvykla na imunitu brať cordyceps s nasledovným zložením: 1 kapsula obsahuje 320 mg zmesi CORDYCEPS active [sušený prášok celého spektra huby žezlovky čínskej (Cordyceps sinensis) 200 mg, extrakt rozchodnice ružovej (Rhodiola rosea) 50 mg, prášok celej lyofilizovanej huby LESKLOKORKY lesklej / reishi (Ganoderma lucidum) 50 mg, extrakt leuzey saflorovej (Rhaponticum carthamoides) 20 mg]. Môžem ich brať na imunitu aj počas dojčenia? Mám obavy z reakcie synčeka, lebo nedávno sa mu urobila krupica, na ktorú má fenistil. Neviem, či to bolo z jedla, byliniek, prachu na pranie... Ďakujem

Milá Jana,

tieto prostriedky môžete užívať počas dojčenia a dojčiť ďalej tak, ako ste zvyknutá.

To, že má váš synček na niečo kožnú reakciu, neznamená, že sa dá predvídať, či bude alebo nebude alergický na niečo iné. 



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Cordyceps, rhodiola, reishi