Dojcenie s kvapkami azopt

Petronela    14.05.2018, 09:40

Dobry den, Po porode mi diagnostikovali glaukom. Absolvovala som aj laserovu operaciu ale bohuzial bola neuspesna tak mi nasadili ocne kvapky azopt. Oftalmologicka mi ale odporucila odstavit malu od dojcenia. Kedze na to nie su studia tak neviem ci malej neuskodim ak budem dojcit nadalej, ale citim, ze este nie som pripravena ju odstavit. Za Vasu odpoved Vam dakujem. Petronela.

Milá Petronela,

z hľadiska dojčenia je pre vaše bábätko, aj pre vás bezpečnejšie, ak budete popri používaní týchto kvapiek pokračovať v dojčení. Ide o lokálnu aplikáciu, materské mlieko to neovplyvní.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Dojcenie s kvapkami azopt