Homeopatika v tehotenstvi

Jitka Vyhnankova    14.11.2018, 07:55

Dobrý den chtěla bych se zeptat na radu jsem od homeopaticky dostala typ na kapky sinustrong a jsme ve 20 týdnů těhotenství můžu tento lék užívat ???prosím Mám už přes měsíc ucpaný nos...ne vyloženě rýmu ale oteka mi sliznice a bez kapek dětský viz nasivin to nejde

Milá Jitko,

otázka užívania liekov v tehotenstve nespadá do našej kompetencie. Ak by ste sa pýtali túto otázku z hľadiska dojčenia, môžete pri dojčení používať tieto kvapky. Tehotenstvo je však iná situácia a tieto otázky je potrebné konzultovať s príslušnými odborníkmi.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Homeopatika v tehotenstvi