Bylinky na podporu tvorby mlieka

Lucia M    22.02.2019, 07:55

Dobrý deň. Pred 2 mesiacmi som užívala senovku a benedikt od značky Organika (3x3 tbl denne z oboch)... Pred pár dňami sa mi tvorba mlieka spomalila a tak som poslala manžela kúpiť do lekárne spomínane bylinky..Priniesol mi inú značku - Nástroje zdravia: Semovka grécka extra... Kde je odporúčané dávkovanie len 1-2 tablety denne. Zdá sa mi to málo a po užití mi mlieko stále neprichádza... Známe tvrdia že aj pri tejto značke mám smelo užívať 3x3 denne z oboch... Môžem? Ďakujem vopred za odpoveď...

Milá Lucia M,

táto značka obsahuje rovnaké množstvo účinnej látky, preto jej dávkovanie by malo byť rovnaké, ako pri predchádzajúcej značke, ktorú ste užívali. Okrem toho je dobré k senovke pridať aj benedikt lekársky, ich účinok sa navzájom zosilňuje. 



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Bylinky na podporu tvorby mlieka