Black latte na chudnutie

Karmen    27.04.2019, 11:53

Dobrý deň, Moja dcérka ma 20 mesiacov a je stále dojčená. Chcem sa opýtať či by som mohla užívať Black latte na chudnutie. Na internete som nič nenašla tak sa obraciam na Vás. Táto káva obsahuje: maltodextrin, srvátkový proteín, instantná káva, kokosová aróma, xantanová guma, L-Karnitin, vápenatý gosfát, aktívne uhlie, suklaróza, chlorid chromitý. Toto všetko táto káva obsahuje. Chcem vedieť či by to dcérke mohlo ublížiť. Nechcem riskovať jej zdravie. Preto Vás žiadam o radu. Ďakujem za odpoveď.

Milá Karmen,

tento prípravok môžete z hľadiska dojčenia bez obáv používať, nemá akým spôsobom ovplyvniť zloženie ani tvorbu materského mlieka. Pokračujte v dojčení tak, ako je dcérka zvyknutá.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Black latte na chudnutie