Pachaka pri dojčení

Sidka    30.10.2020, 20:46

Dobrý deň, dojčím 11 mesačnú dcérku. Cez deň minimálne 3x a minimálne 2x v noci. Keď som pred pár rokmi prestávala fajčiť pomohol mi pri abstinenčných príznakoch ajurvedsky čaj pachaka. Teraz mám rovnaký problém s cukrom a chcem začať piť opať tento čaj. Bude to pri dojčení ok? Ďakujem https://www.everest-ayurveda.sk/e-shop/himalajske-ajurvedske-caje/traviaca-sustava/pachaka

Milá Sidka,

z hľadiska dojčenia nepredstavuje pitie tohto čaju žiaden problém. Pokračujte v dojčení, dojčenie nijako nečasujte a neobmedzujte podľa pitia čaju.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Pachaka pri dojčení