Uzivanie produktov DuoLife pocas kojenia

Anna    22.01.2021, 11:33

Dobry den, mam 9 mesacnu dcerku a kojim. Chcela by som zacat uzivat od DuoLife Chlorofil, Collagen a Aloes. Mozem pocas kojenia tieto produkty, neublizi to dverke? Dakujem za odpoved. https://www.duolife-eshop.sk/produtky-duolife/duolife-chlorofil-750ml/ https://www.duolife-eshop.sk/produtky-duolife/duolife-collagen-750ml/ https://www.duolife-eshop.sk/produtky-duolife/duolife-aloes-750ml/

Milá Anna,

chlorofyl ani kolagén pri dojčení nie je problém. Čo sa týka aloe, ak chcete niečo užívať, bolo by vhodnejšie, aby ste si vybrali iný produkt, než je aloe vera. Jeho pitiu je lepšie sa počas dojčenia vyhnúť, aj keď dôvodom nie sú "toxíny", ktoré "idú pri detoxikácii do mlieka". Na druhej strane, v tejto oblasti je možné, že dôvody, pre ktoré zdroj, z ktorého ohľadom kompatibility dojčenia a užívania aloe vera, dáva takéto odporúčanie, nebudete pre vašu situáciu považovať za podstatné pre vašu situáciu. Dôvodmi totiž je účinok aloe vera na tráviaci trakt matky, obavy zo silného laxatívneho účinku, negatívneho vplyvu na červené krvinky matky, fakt, že neexistujú údaje o tom, aké má aloe vera vlastnosti z hľadiska dojčenia – čo sa deje s dieťatkom (čo neznamená, že sa niečo skutočne stane) a pravdepodobne zavážil aj fakt, že sa táto bylinka – toto liečivo nepovažuje za jedinú možnosť a za liek, ktorý je kritický pre zdravie. Konečné rozhodnutie o použití aloe vera je na vás.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Uzivanie produktov DuoLife pocas kojenia