dojcenie a tablety hova a persen

Maria Kralova    10.08.2011, 15:52

Dobry den, moj 4-mesacny syncek sa v noci dost casto budi, co u mna sposobilo to, ze uz vobec nedokazem v noci zaspat. homeopatika nepomahaju, preto sa chcem opytat, ci by som mohla pred spanim uzit tabletky Hova, alebo Persen, ktore su na priridnej baze - v pribalovych letakoch uvadzaju, ze neboli zistene vedlajsie ucinky, no ze aj napriek tomu treba zvazit uzitie. Dakujem

Milá Mária,

uvedené prípravky môžete užívať počas dojčenia.

Môžete vyskúšať aj to, že si synčeka vezmete na noc k sebe do postele a necháte ho spať vedľa seba. Nebude sa síce menej budiť, ale vy sa na dojčenie nemusíte úplne prebrať, a tým pádom je jednoduchšie zaspať. Keď si na spoločný spánok zvyknete, môžete sa ráno zobúdzať s tým, že ani nebudete vedieť, či sa synček v noci budil. Ak budete skúšať spoločné spanie, tak uvedené prípravky počas spoločného spania neužívajte.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > dojcenie a tablety hova a persen