Preworkout a kojení

Magdaléna    18.10.2021, 17:52

Dobrý den, je možné užívat při kojení malou dávku předtréninkového nápoje s následujícím (či podobným) složením, prosím? l-citrulin dl-malát 2:1, l-leucin, beta alanin, kreatin hydrochlorid, l-isoleucin, l-valin, l-tyrosin, betain hydrochlorid, taurin, cholin bitartrát, acetyl l-carnitin, protispákavá látka: oxid křemiřitý, sladidlo: steviol-glykosidy, dmae - deanol l-bitartrát, niacin (nikotinamid), vitamin b6 (pyridoxin-hydrochlorid), kapsaicin, synefrin. Mám 8měsíční plně kolenou dcerku, dostává už samozřejmě i normální jídlo, ale kojení je stále největší zdroj jejího příjmu. Děkuji předem za odpověď.

Milá Magdaléna,

z hľadiska dojčenia nepredstavuje použitie tohto nápoja žiaden problém a to bez ohľadu na to, ako výdatne je vaše bábätko dojčené. Pokračujte v dojčení bez obmedzenia tak často, ako to vaše bábätko potrebuje.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Preworkout a kojení