Otazka

andy    23.02.2013, 18:39

dobry den. rada by som sa spytala na nasledujuce : kojim mojho syna ktory ma mesiac a pol a dnes neviem ako som si oblizla peru a zacitila na nej nieco chemicke - mohlo ist o nejaky krem, pripravok, mozno dezinfekcny gel na ruky ktory pouzivam ked prebalujem maleho ... skutocne netusim co to bolo. len by ma zaujimalo ci i takato latka, "potravina" prechadza k babatku do mlieka. mam obavy ci to nebolo nieco skutocne chemicke, toxicke a nepreslo to cez mlieko do bruksa syncekovi. dakujem

Milá Andy,

nemusíte sa vôbec ani v najmenšom znepokojovať, niečo takéto ako krém na prebaľovanie či ostatné, čo ste vymenovali, v množstve, v ktorom ste to mali na perách, nemá šancu ovplyvniť materské mlieko či vaše bábätko.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok