Senovka

Tatiana    24.12.2020, 14:51

Dobrý večer. Ja som Vám písala ohľadom odnaucania od klobucika ale zabudla som ss opýtať na dávkovanie senovky gréckej na zvýšenie tvorby mlieka nakoľko na obale je uvedené 1az2 tablety denne. Keďže malý odmieta bradavku tak zníženú tvorbu mlieka a chcela by som aspoň zatiaľ kým ho od naučím zvysit tvorbu mlieka aby som on neprišla. Ďakujem krásne za odpoveď

Milá Tatiana,

svoju otázku nájdete zodpovedanú v týchto odkazoch:

https://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?id=9179

https://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?id=9176



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok