Liek Dr-press pri uzkostiach

Viktoria G    25.04.2023, 09:43

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať konkrétne na výživový doplnok de-press. Zaujímalo by ma či je možné používať tento doplnok počas dojčenia( Účinné látky: L-tryptofán, extrakt 2valeriány lekárskej, extrakt z 3medovky lekárskej, extrakt z 4ľubovníka bodkovaného, extrakt z 5šafránu siateho, 1vitamín B6) Prípadne čo by ste odporúčali z voľnopredajných liekov na úzkosť a vyčerpanie? Vopred ďakujem za odozvu.

Milá Viktoria G,

pri používaní tohto doplnku je bezpečné pokračovať v dojčení, dojčenie nemusíte nijako obmedzovať alebo časovať podľa užitia doplnku. Ak by ste chceli použiť iné prípravky, prípadne aj liečbu, môžete sa na nás obrátiť na dojcenie@mamila.sk.

Preštudujte si aj tieto informácie:

https://www.mamila.sk/pre-matky/dojcenie-a/lieky/



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Liek Dr-press pri uzkostiach