Korolen a dojčenie

Kata    30.07.2023, 16:16

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či môžem užívať prírodné kvapky ENERGY-korolen keď dojčím? Mám vysoký cholesterol a doktorka mi odporučila skúsiť niečo na prírodnej báze. Ďalej mam aj zlé pečeňové testy, tak by som chcela začať piť čaj z pestreca mariánskeho a k tomu ešte nejaké vitamíny na podporu pečene. Za odpoveď velmi pekne ďakujem.

Milá Kata,

z hľadiska dojčenia nepredstavuje tento prípravok problém, môžete ho používať a popri tom dojčiť bez obmedzení, rovnako aj pri ďalších doplnkoch, ktoré spomínate. A rovnako by ste pri dojčení mohli používať aj iné spôsoby liečby, aké by lekárka zvažovala v prípade, že by pomáhala inému dospelému človeku bez ohľadu na dojčenie. Nemusíte si teda odopierať liečbu, ak je vo vašom prípade potrebná, len preto, že dojčíte. Prečítajte si aj tieto informácie: 

https://www.mamila.sk/pre-matky/dojcenie-a/lieky/



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Korolen a dojčenie