Odsávané mlieko pre 4 ročnú dcérku

Ivana    02.09.2023, 13:53

Dobrý deň Doma mám skoro 2 ročného syna. Po obednom a večernom uspávaní odsávam mlieko - už dlhodobo, kvôli udržaniu a zvyšovaniu tvorby. Dávam ho dcérke, ktorá bola často chorľavá po nástupe do škôlky. Cca 50-70ml denne. Verím, že jej to trocha pomôže. Však?? Chcela som ale od vás jeden obrázok - čo obsahuje 1 čajová lyžička MM. Mali ste ho uverejnený už skôr a nemôžem sa k nemu dopracovať. Ďakujem

Milá Ivana,

ak je vaša staršia dcérka ochotná piť odsaté mlieko, je to pre ňu cenný doplnok výživy, ktorý obsahuje nielen 10-tisíc živých buniek v jednej čajovej lyžičke (čo je pravdepodobne informácia z obrázku, na ktorý sa pýtate a ktorý nájdete na tejto našej stránke: https://www.mamila.sk/pre-matky/dojcenie-a/fakty/), ale aj množstvo ďalších látok, ktoré sa nenachádzajú v žiadnom inom zdroji potravy:

https://www.mamila.sk/pre-matky/dojcenie-a/zlozenie-mm/

Medzi nimi sa nachádzajú aj probiotiká napomáhajúce jeho črevnej mikroflóre v správnom fungovaní, látky pomáhajúce vyzrievaniu čreva a ďalších orgánov, rôzne látky napomáhajúce správnemu rozvoju imunitného systému dieťaťa a zlepšujúce jeho schopnosť brániť sa rôznym ochoreniam a mnohé ďalšie mimoriadne cenné látky ako kvalitné vitamíny, minerály, bielkoviny a tuky.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Odsávané mlieko pre 4 ročnú dcérku