Skorica pocas dojcenia

Kristina    29.05.2017, 09:34

dobry den neviem na koho sa mam obratit s touto otázkou :) mam 5 mesacneho syna, plne dojceny, zatial neprikrmujem, Chcela by som schudnut ale urcite nie na ukor malého, na ineternete som citala ze by sa to dalo aj pomocou skorice. Kazdy den vypit jeden pohar prevarenej vody s 1 cl skorice. Chcem sa spytat ci nemoze kazdodenna konzumacia skorice uskodit malému alebo zmenit chudt mlieka alebo take nieco?... jednoducho ci to nie je skodlive pre malého. Chcela by som to skusi ale bojim sa o malého. dakujem za odpoved. pekny den prajem.

Milá Kristína,

jedna čajová lyžička škorice je niečo, čo mnohí ľudia jedia ako bežnú súčasť svojej stravy, toto z hľadiska dojčenia nepredstavuje žiadny problém ani pre zloženie mlieka, ani pre jeho chuť či pre jeho tvorbu. Pokračujte v dojčení tak, ako doposiaľ.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Skorica pocas dojcenia