Bolest prsou

Jana    05.04.2018, 21:53

Dobrý den, kojím syna (2r, 4 měsíce), posledního půl roku jen z jednoho prsu. Ted jsem na začátku těhotenství (5. týden). Bolely mě obě prsa, po týdnu přestaly a dnes mě začlo bolet prso, ze kterého nekojím - poměrně výrazně, cítím jakoby pálení uvnitř, bolí pořád. Mohu to považovat za normální změnu vlivem hormonů? Je asi trochu větší, ale tvrdé není. Děkuji

Milá Jano,

počas tehotenstva môžu ženy zažívať rôzne pocity v oblasti prsníkov, ale odporúčame vám tento stav prekonzultovať s vašim gynekológom, táto situácia nespadá do našej kompetencie, vzhľadom na to, že z tohto prsníka nedojčíte.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Bolest prsou