Alavis pro koně nebo jiný kolagen při kojení?

Eva    20.07.2018, 13:02

Zdravim. (kopiruju svuj dotaz z jedne internet.skupiny, kde mi nedokazali odpovedet) Mam dotaz. Uzivate nektera kolagen pro kone (Alavis nebo jiny) nebo kolagen pro lidi pri kojeni? Mam 3 a 3/4 letou dceru (v rijnu 4), kojime uz malo..rano a vecer..nekdy pres den. Nic mega, ale stale kojim. Do samoodstavu. Jenze mam uz dlouhodobe problemy s nohama, a misto brani leku jsem se rozhodla pro samoodstav. Kolagen..cisty kolagen by snad nemel ublizit si myslim..ale nevim. A hodne jsem cetla i slysela, ze kolagen pro kone lidem pomaha o to vic. A ze skutecne funguje a lide maji velike zlepseni co se kloubu tyce, atd. Proto by me zajimal nazor na tyto preparaty..jake mate zkusenosti, popr.pokud znate nejake clanky, odkazy, apod.,ktere by mi pomohly se rozhodnout ho bud zacit brat nebo absolutne ne. Mam bolesti, zasahuje mi to do bezneho zivota, ale kdyz uz jsem dosla s dcerou az sem, nechci utnout to co si ma rozhodnout jakoby sama. Samoodstav. Takze hledam nejaky kompromis, varianty, aby ona mohla mit to sve a ja byla zaroven v pohode...zdravotne na tom o chlup lip nez jsem. Dekuji za nazory, napady a hlavne zkusenosti. ;) (laktacni poradkyne prosim o radu, pokud znaji odpoved)

Milá Evo,

z hľadiska dojčenia je jedno, aký konkrétny výrobok s obsahom kolagénu budete používať, kolagén nepredstavuje žiaden problém pre dojčenie, nebude ovplyvňovať zloženie ani tvorbu materského mlieka.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Alavis pro koně nebo jiný kolagen při kojení?