Alfamil a Serrapeptase

Martina    12.03.2019, 10:45

Dobrý den kvôli akútneho zápalu bedrového kĺbu mi lekár naordinoval lieky Alfamil a Doplnok Serrapeptase ale súčasne mi zakázal dojčiť..dcérka má 17 mesiacov ale je často dojčena stále na požiadanie. Je nutne odstaviť dieta pri užívaní liečiva? Dakujem veľmi pekne

Milá Martina,

pre vaše bábätko, aj pre vaše zdravie je v tejto situácii bezpečnejšie pokračovať v dojčení bez obmedzení. Nie je jediný dôvod, pre ktorý by ste sa nemohli pokračovať teraz s dojčením, iba ak ten, že dojčenie 17-mesačného dieťaťa sa v našej spoločnosti považuje už za zbytočné a preto sa zdá byť jednoduchšie žene povedať, aby odstavila. Nie je pre to jediný dôvod. Prečítajte si k tomu aj tieto informácie:

http://www.mamila.sk/pre-matky/dojcenie-a/lieky/



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Alfamil a Serrapeptase