Kde zohnať mm pre 3 mes. dieťa ?

Zuzka    09.04.2019, 15:14

Dobrý deň,ja som pisala aj včera,velmi vas prosím este o pomoc, keby ma aj nejaka poradkyna mohla kontaktovat,zaplatím akukolvek sumu, ale som zufala. Syncek po operacii lezi v nemocnici,ma silny zapal a podavaju mu uz tretie antibiotika do žily. Ja som totalne prisla o mlieko a maly nechce vobec prijat um, ani z flase ani zo striekacky, mam strach ze je o hlade a berie lieky. Prosim vas kde mam zháňať mliecko na darovanie alebo aj zaplatim hocijaku cenu,aspon na tych par dni kym berie lieky. Dakujem

Milá Zuzka,

zoznam poradkýň, na ktoré sa môžete obrátiť podľa miesta bydliska, uvádzame v tomto odkaze:

https://www.mamila.sk/pre-matky/poradkyne-pri-dojceni/

Odporúčame vám vybrať si z tohto zoznamu poradkyňu, s ktorou by ste mohli osobne alebo aspoň telefonicky prekonzultovať detaily vášho prípadu, pretože vo vašej otázky nie je uvedených dostatok detailov – vek bábätka, či sa prisáva (dojčí) a ďalšie detaily, ktoré by boli potrebné pre individualizovanú odpoveď na vašu otázku. Poradkyňa pri dojčení vám môže pomôcť zvýšiť tvorbu vášho materského mlieka a v prípade nutnosti dokrmovania vám môže poskytnúť kontakty na banky materského mlieka, v ktorých by ste mohli získať darcovské materské mlieko alebo kontakty na ženy, s ktorými pracuje a ktoré by vám mohli darovať svoje materské mlieko. Okrem toho sa oplatí poradkyňu pri dojčení kontaktovať aj preto, že v prípade, že sa bábätko prisáva, mohla by vám ukázať, ako bábätko dokrmovať priamo na prsníku bez nutnosti použitia fľaše či inej metódy kŕmenia:

https://www.mamila.sk/pre-matky/pomoc-pri-dojceni/ako-dokrmit-priamo-na-prsniku/



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Kde zohnať mm pre 3 mes. dieťa ?