Vodovod a voda

Ernest    20.04.2019, 13:34

Dobry den, Nejde mi ani tak o otazku, ako o nalez o vode. Tj. hovori sa, ze vodovod je nezavadny pre dieta, ba az dojca/babatko. je to naozaj tak? https://archiv.ihned.cz/c1-66548990-cesko-ma-mekke-a-zastarale-normy-na-pitnou-vodu-nektere-skodlive-latky-vubec-neznaji-a-nehodnoti hormony lieky atd atd.. su to niekolko ppm ale.. co to urobi DLHODOBO na dieta? neplanujete clanok/uvahu/alternativu na tuto temu? Vdaka a s pozdravom, Ernest

Milý Ernest,

táto téma sa netýka dojčenia a nespadá do predmetu našej činnosti. Odporúčame vám obrátiť sa na inštitúcie, ktoré sa zaoberajú nezávadnosťou vodovodnej vody.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Vodovod a voda