Razova vlna

Monika    03.02.2020, 12:28

Mam 1,5 rocnu dceru, stale dojcena, jedava minimálne... Dostala som sa k možnosti vyriešenia mojho problemu s obmedzenou hybnostou ruky v ramennom klbe, razovou vlnou, ale hned ma zrušili ze kojenie je kontraindikacia. Viete mi poradit prečo a hlavne ci je to naozaj tak, potrebovala by som zhruba osem sedeni, dve týždenne, nenasla som v histórii otázok. Ďakujem Monika

Milá Monika,

toto ošetrenie nijako nesúvisí s dojčením, nemá akým spôsobom ovplyvniť tvorbu mlieka ani jeho zloženie, takže môžete absolvovať koľko ošetrení potrebujete a dojčenie nemusíte nijako časovať alebo obmedzovať kvôli potrebnému ošetreniu.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok