Pridajte novú otázku o dojčení

Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Budeme radi, ak nám za zaslanie alebo vyhľadanie odpovede venujete 3,- € (alebo 80,- Kč) ako odmenu (ak chcete, aby sme vám odpoveď zaslali priamo na váš email, napíšte ho do otázky, email nebude zverejnený). Svoj príspevok za odpoveď v akejkoľvek výške môžete poslať na náš účet v SR v EUR: 2800344839/8330 (FIO banka) alebo účet v ČR v Kč: 2200344827/2010 (FIO banka). Do správy pre prijímateľa napíšte "dar" a ako variabilný symbol uveďte 2100. Svoj príspevok môžete tiež poslať prostredníctvom stránky Podporte poradňu dojčenia.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.

Po zadaní vašej otázky sa objaví informácia, že bola prijatá. V poradni dojčenia na našej stránke sa budeme snažiť uverejniť vašu otázku aj s odpoveďou do 24 hodín. Vaša otázka a odpoveď bude tiež zverejnená na našom Facebooku o dojčení, kde k nej obvykle budete môcť nájsť aj komentáre, skúsenosti a rady iných mamičiek.

Otázku formulujte stručne a uveďte:
1. Vek dieťatka.
2. Ako dieťatko kŕmite (výlučne z prsníka alebo dokrmujete - ak áno, uveďte ako).
3. Či máte bolesti bradavky/prsníka.
4. Stručne definujte svoju otázku týkajúcu sa dojčenia.

Mnohé otázky sa dajú posúdiť len pri osobnom stretnutí s poradkyňou pri dojčení. Nič vám nepomôže tak, ako keď vám všetko v reálnej situácii priamo s vaším bábätkom ukáže laktačná poradkyňa, pretože dojčenie je konkrétna zručnosť, ktorú sa treba naučiť praktickým nácvikom. Ak sa chcete poradiť priamo, vyberte si z nášho zoznamu poradkyňu pri dojčení o. z. MAMILA.

Vyplňte prosím všetky povinné polia označené hviezdičkou.

(nebude zverejnený)

 
 
Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Pridať novú otázku