Mlaskání při kojení

Valentina    31.05.2022, 15:23

Dcerka ( 3 týdne) mlaska při kojení, bradavka ale mne neboli tak podle toho soudím že je dobře přisátá, mám radši dojít za LP. Děkuji 

Milá Valentína,

v tejto situácii vám odporúčame osobnú konzultáciu s profesionálnou laktačnou poradkyňou zo zoznamu na stránkach MAMILY:

https://www.mamila.sk/pre-matky/poradkyne-pri-dojceni/

pretože najčastejšou príčinou mľaskania je pravdepodobne nie úplne ideálne prisatie a toto by vám laktačná poradkyňa mohla pomôcť upraviť.

Okrem toho mľaskanie môže spôsobovať aj niekoľko iných faktorov - napríklad používanie cumlíka či prípadne prirastená uzdička pod jazykom bábätka. O čo presne ide pri vašom bábätku by sa dalo určiť pozorovaním dojčenia.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Mlaskání při kojení