Co so zablokovaným mliekovodom

danka    13.03.2013, 22:05

Dobrý deň, mala som zablokovaný mliekovod, rozmasírovala som to a nahriala a synčeka normálne dojčila. Mám na prsníku bielu bodku avšak mliečko tečie z toho mliekovodu...môžem to nechať tak?Synček má pol roka

Milá Danka,

ak spomínaná biela bodka vyzerá ako pľuzgierik potiahnutý tenučkou vrstvou kože, tak môže mať zmysel ho prepichnúť (hoci niekedy praskne aj sám) čistou sterilnou ihlou - stačí len jemne prepichnúť najhornejšiu vrstvu kože. Je možné, že vďaka tomu sa mliekovod uvoľní.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Co so zablokovaným mliekovodom