Krv na bradavke počas tehotenstva

Mirka    26.06.2022, 16:05

Dobrý deň, práve začínam III. timester a všimla som si malú čiernu bodku na bradavke. Po odstránení som zistila že to bola chrasticka a z bradavky mi vytiekla kvapka krvi. Chrasticka sa obnovila no nosením podprsenky a oblečenia sa vždy odlupne a proces sa opakuje. Bradavka ma zaroven trošku pobolieva ale nič hrozne. Chcem sa opýtať či je takéto niečo v tehotenstve bežné.

Milá Mirka,

takúto situáciu s bradavkou vám odporúčame preliečiť ešte pred pôrodom, skontaktujte sa s vaším gynekológom, aby ste vyhodnotili príčinu tejto ranky.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Krv na bradavke počas tehotenstva