Milgamma N

Stanka    08.07.2022, 20:25

Zdravím Vás a prosim o radu, či je v poriadku užívať Milgammu N počas dojčenia (dcera 12 m, dojčena na požiadanie). Mam dlhodobé problémy s krčnou chrbticou, platnickou. V lekárni mi povedali, že nie kvôli vitamínu B6, na pribalovom letáku píšu to iste. U vás som našla odpoved, že je to bezpečne, ale chcem sa i napriek tomu uistiť, či náhodou neprišlo k nejakej zmene alebo pod. Ďakujem Vám veľmi pekne a prajem Vám pekný víkend. Stanka

Milá Stanka,

naďalej platí to, čo ste našli v našich odpovediach v poradni dojčenia, napríklad v tejto:

https://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?id=8321

Pre vaše bábätko aj pre vaše zdravie je bezpečnejšie pokračovať v dojčení popri užívaní tohto doplnku.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok