Nedostala jsem odpověď na dotaz

Monika    10.08.2022, 17:44

Dobrý den, minulý týden jsem psala dotaz dvěma laktačním poradkyním, které doporučujete na Vašich stránkách. Bohužel se mi nedostalo odpovědi. Proto jsem zkusila napsat dotaz i zde do poradny a opět jsem se odpovědi nedočkal, tak nevím, kde se stala chyba. Mám dotaz napsat ještě jednou nebo jak? Děkuji.

Milá Moniko,

napísali sme vám email, odpíšte nám, prosím, spätným emailom viac o detailoch vašej situácie, pretože sme inú otázku, okrem tejto, do poradne dojčenia od vás nedostali. Pravdepodobne ide o nejakú technickú chybu. Ďakujeme za pochopenie.

 



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Nedostala jsem odpověď na dotaz