Pirinský čaj

Sabina    24.08.2022, 17:42

Dobrý den, kojím 13 měsíční dceru. Několik týdnů již kašlu, byl mi doporučen tento čaj https://www.incabotanica.com/vsechny-produkty/bylinne-smesi/pirinsky-caj/ Bohužel, jako téměř u všeho je napsáno, že není vhodný u kojení. Ráda bych se zeptala na Váš názor, jestli je to při kojení opravdu škodlivé nebo je to jen obecná formule. Děkuji

Milá Sabino,

z hľadiska dojčenia nepredstavuje toto žiaden problém. Táto veta, ktorá je na letáku uvedená, je ochranou firmy vyrábajúcej daný produkt a tiež ukážkou toho, ako málo sú cenené dojčiace matky na to, aby sa tým daná firma seriózne zaoberala. Je na škodu veci, že pohodlnosť takýchto firiem a snaha chrániť sám seba následne vytvára dojem, že dojčiace matky nemôžu v prípade potreby užívať nič, čo nie je pravda.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Pirinský čaj