Hubnuti

Zlatá Holkova    03.10.2022, 14:04

Dobrý den, koním d éru 25 měsíců. A ráda bych zhubla. Je možné podpořit hubnutí tabletky s tímto složením? Děkuji za odpoved

Milá Zlatá Holkova,

pri dojčení je možné robiť kroky pre schudnutie a je možné pre to použiť aj prostriedky, ktoré sa reklamujú na chudnutie. Vo vašej otázke ste pravdepodobne nepriložili odkaz na to, ktorý konkrétny prípravok by ste chceli použiť. Môžete nám preto túto otázku znova doplniť napríklad na našu emailovú adresu dojcenie@mamila.sk, alebo sa pozrieť na to, či sme otázku o takomto prípravku už nezodpovedali v našej poradni, skúste jeho názov vložiť do nášho vyhľadávača:

https://www.mamila.sk/sk/hladat/



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok