Tandem s troma detmi

Du    15.11.2022, 14:20

Dobry den mile poradkyne z Mamily. Dojcim 4 a 2 rocne deti. Opat som otehotnela a tak sa pytam. Je tu niaka maminka, ktora v tehotenstve este kojila dve deticky a pripadne aj potom po porode? Potrebovala by som vediet, ze nie som sama a pripadne aj niake skusenosti, pribehy. Nie s trojcatami, ale prave takto s detmi rozdielneho veku. Teda nieco o trojtandeme na povzbudenie. Dakujem krasne

Milá Du,

poznáme viaceré ženy, aj naše profesionálne laktačné poradkyne, ktoré dojčili dve deti rôzneho veku a znova otehotneli a dojčili tri, dokonca aj štyri deti rôzneho veku. Je pochopiteľné, že starať sa o dve maličké deti a k tomu byť znova tehotná, je nesmierne náročné. Dojčenie je forma starostlivosti o deti a tak sa môže zdať, že dojčenie samotné je náročné, pretože starostlivosť je náročná. Na druhej strane, mnohé ženy, ak si uvedomia, čo by museli robiť, ak by nedojčili (napríklad si skúste predstaviť nočnú starostlivosť o svoje deti bez pomoci dojčením), zisťujú, že s dojčením je to jednoduchšie. A bude to tak aj po narodení tretieho dieťatka, zvlášť, ak jeho dojčenie bude jednoduché a bezproblémové. Preto vám odporúčame sa už v tehotenstve pripraviť na dojčenie a stretnúť sa s profesionálnou laktačnou poradkyňou MAMILY:

https://www.mamila.sk/pre-matky/poradkyne-pri-dojceni/

aby ste mohli spoločne prejsť kroky, ktoré povedú k prevencii problémov s dojčením. S touto poradkyňou by ste potom mohli ostať v kontakte aj naďalej, aby ste s ňou mohli konzultovať aktuálne otázka po narodení bábätka.

Okrem toho niektoré naše laktačné poradkyne organizujú podporné skupiny dojčenia zvlášť pre ženy, ktoré dojčia tandemovo a pre tehotné ženy. Iste nájdete v týchto skupinách potrebné psychické povzbudenie a podporu. Obráťte sa napríklad našu laktačnú poradkyňu, ktorá takéto podporné skupiny organizuje:

Ing. Libuše Holá

775 910 730, libuse.hola@gmail.com

Hviezdičky za vzdelávanie: * * * *
Iné mestá pôsobenia: Litovel, Šternberk, Uničov, Štěpánov, Olomoucký kraj
Volajte: pondělí - pátek: 09:00-16:00, sobota - neděle: 10:00 - 14:00, pokud nezvedám, napište sms/email, ozvu se Vám, jak budu moci. V pozdějších hodinách napište prosím sms, email, msg nebo WhatsApp. Děkuji.
E-mailové poradenstvo: áno
Osobné poradenstvo: áno - za poplatok
- Poplatok: 700 Kč
- Poplatok popis: 1. setkání: 700 Kč/ 1h, každá další započatá půlhodina 200 Kč, osobní poradenský plán, další setkání 500 Kč/1h, balíček 3x 1h za 1500 Kč Nabízím i telefonické / online poradenství (Facebook, videohovory, emaily) Podrobnosti na webu www.libusehola.cz
Podporná skupina dojčenia: áno
- Kde: Štěpánov, Olomouc a online (podpůrné skupinky zaměřené jen na kojení v těhotenství/tandemu, bojkot)
- Kedy: cca 1x za 3-4 týdny, více na www.libusehola.cz
- Cena: zdarma služby poradkyně, dobrovolný příspěvek na občerstvení
Príprava tehotných: áno
- Kde: online / Štěpánov / u klientky
- Kedy: individuálně / malá skupina 3-5 maminek, možnost vybrat si různé lekce
- Cena: podrobnosti zde: https://libusehola.cz/nabizim/predporodni-kurz-priprava-na-kojeni/
Špecializácia: Bojkot, dlouhodobé kojení, konzultace při tandemu, příprava na kojení během těhotenství a pak v tandemu, předporodní příprava, kontaktní rodičovství, nošení v šátku.
Poznámka: Mohu poradit i s nošením miminka v šátku / nosítku (jsem certifikovaná poradkyně při nošení), bezplenkovou komunikační metodou či znakováním s miminky. I also speak English. Hablo un poco espaňol.
Webová stránka: www.libusehola.cz



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Tandem s troma detmi