Uzivanie lieku Betaserc 24 a dojcenie

Lenka    27.03.2013, 17:53

Dobry den.Mam 14 mesacneho synceka a nedojcim ho treti den...Bola som na ORL vysetreni a po vyroze mam Tinnitus.Predpisali mi Betaserc 24 a povedali ze nemam dojcit pokial budem brat tento liek,ale ze sa berie dlhodobejsie.Syncek mi vsak odmieta ake kolvek mliecko a ked uz sa chyti tak len 50ml vypije co sa mi zda dost malicko.Sice dost dobre to znasa bez dojcenia ale ma trapi ze mliecko ine nechce.Tak neviem ci ho mam nadobro odstavit alebo sa mozu tie lieky brat pri dojceni.Alebo ci mam odsavat a po liecbe zacat dojcit.Dakujem

Milá Lenka,

začnite synčeka dojčiť, môžete užívať Betaserc 24 a pokračovať v dojčení bez odsávania či vylievania mlieka.

Navyše, vo veku vášho synčeka, aj keby ste nedojčili, tak nepotrebuje umelé mlieko a už vôbec nie z fľašky, stačí mu pestrá normálna strava.

Vráťte sa naspäť k dojčeniu a pokračujte v dojčení tak ako obvykle.

Možno by však pre vás bola zaujímavá aj informácia, že v prípade vašej diagnózy existujú aj iné lieky, ktoré by boli z hľadiska dojčenia vhodnejšie. To však nemení nič na skutočnosti, že dojčiť môžete.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Uzivanie lieku Betaserc 24 a dojcenie