Spalovac tukov methyldrene Elite 25

Livia    09.03.2023, 14:48

Dobrý deň, pred pár mesiacmi som vám písala ohľadne spaľovaca tukov sharp na vaše odporúčanie som ho neuzivala, rada by som sa opýtala na užívanie tohto spalovaca Zloženie: Vitamín B6 2mg 118% Vitamín B12 6mcg 250% Pikolinát chromitý 30mcg 86% Kofeín Bezvodý 260mg Ephedra Viridis (listový) prášok 25mg Biela vŕbová kôra 50mg Citrus Aurantium (Ovocie) Extrakt 30% Synephrine 40mg Yohimbe 18,75 mg Bauhinia Purpurea (list a struk) prášok 10mg Panax ženšen 50mg Bacopa Monnieri (List) Extrakt 5mg Kajenské korenie 25mg MCT olej PWD 25mg Extrakt z čierneho korenia 5mg Syn je stále dojceny na požiadanie má 15 mesiacov. Ďakujem krásne za váš čas.

Milá Lívia,

tento prípravok môžete bez obáv používať a dojčenie nemusíte nijako časovať či obmedzovať podľa jeho použitia.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Spalovac tukov methyldrene Elite 25