Muška v materskom mlieku

Pavlína    15.05.2023, 10:22

Dobrý deň, Syn má 3,5 mesiaca a materské mlieko preňho pravidelne odsávam. Dnes sa mi stala taká vec, pri vylievaní odsatého mlieka som v ňom našla malú vínnu mušku. Mlieko som všetko vyliala. Chcem sa spýtať, či naozaj je takéto mlieko kontaminované a je nutné ho vylievať. Ďakujem za pomoc.

Milá Pavlína,

mrzí nás, že sa vám toto stalo s vaším vzácnym odsatým mliekom. 

Je pochopiteľné, že takéto niečo neskúmali žiadne štúdie alebo výskumy a jediné, čo v takejto situácii použiť bežnú logiku a zariadiť sa podľa toho, ako to vy osobne vnímate.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Muška v materskom mlieku