Mana

Nety    01.06.2023, 13:04

Hezký den, Chtěla bych se prosím zeptat, zda je možno užívat tento výrobek, když plně kojím a doplnila bych si tím kalorie 1x denně. https://mojemana.cz/products/manapowder-origin?variant=39986230329480¤cy=CZK&utm_medium=product_sync&utm_source=google&utm_content=sag_organic&utm_campaign=sag_organic&gclid=CjwKCAjwg-GjBhBnEiwAMUvNW17oMXbXIm2LRRWd5LF3fQt4utHNe9a5pHDCV4oarFzHfLL3xw1x0xoCnhkQAvD_BwE Moc děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Milá Nety,

z hľadiska dojčenia môžete používať tento prípravok a pokračovať v dojčení bez obmedzení. Z vašej otázky sa zdá, že možno uvažujete nad užívaním tohto prípravku preto, aby ste získavali viac kalórií. Ak je dôvodom pre zvýšenie kalorického príjmu fakt, že dojčíte, z tohto pohľadu sa nemusíte obávať, dojčenie nepredstavuje v tomto smere žiadnu významnú záťaž, obdobie dojčenia si nevyžaduje upraviť špeciálne stravovanie matky alebo užívať výživové doplnky. Z tohto pohľadu by ste tento prípravok nemuseli používať, len preto, že dojčíte.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok