Vitamíny pri kojení

Darina    13.06.2023, 18:10

Dobrý deň, plne kojim momentálne 4 týždňové babatko a chcela by som začať užívať vitaminy na vlasy, ktoré som užívala ešte pred tehotenstvom len neviem či ich môžem teraz, Toto je ich zloženie: 1 g): uhličitan vápenatý, BCAA 2:1:1, selenometionín, MSM (metylsulfonylmetán), kolagén rybí hydrolyzovaný, bambusový extrakt (75% oxid kremičitý), extrakt zo zeleného čaju, želatínová kapsula, vitamín C, L-cysteín, L-metionín, CocoMineral® (kokosová voda), citran zinočnatý, žihľavový extrakt, kyselina hyalurónová, vitamín A, vitamín D, vitamín B5, vitamín B1, vitamín B2, vitamín B3, vitamín B6, biotín (vitamín H), vitamín B9, vitamín B12, aróma Ďakujem za odpoveď.

Milá Darina,

z hľadiska dojčenia tieto vitamíny nepredstavujú žiaden problém, môžete ich užívať a pokračovať v dojčení bez obmedzení, bez časovania podľa použitia doplnkov.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Vitamíny pri kojení